Film i TV

Još jedan trailer

Aside Banners

Posljednji (nadajmo se) trailer za novi Star Trek je vani

Piše , Objavljeno

Još svega mjesec dana je ostalo do premijere novih Zvjezdanih staza, a Paramount je izbacio i treći, te vjerujemo posljednji trailer za jedan od svojih najvećih ljetnih kino hitova. Možemo li vidjeti išta novo?

Nemojte nas shvatiti krivo, volimo mi trailere, ali J.J. Abrams i ekipa su isčekivanje svog novog filma doveli do maksimuma, i više jednostavno ne možemo čekati i zadovoljavati se mrvicama! U ovom trenutku smo spremni prodati i auto, spaliti kuću i dati otkaz samo da više vidimo taj prokleti Star Trek

Novi, treći po redu trailer za epsku priču o lovu kapetana Kirka i njegove posade na prgavog Benedicta Cumberbatcha donosi nam pregršt već viđenih prizora, ali i poneki novi eye candy, od kojih je zasigurno najzanimljiviji prvi prikaz neprijateljskog broda. I bome je velik!

Trailer broj 3:

Ovaj trailer je malo više okrenut dramaturgiji i odnosu glavnog negativca i kapetana Kirka, te prvi put uistinu možemo vidjeti s kakvom se silom pozitivci ovoga puta moraju boriti. Trailer je stigao taman na vrijeme da Cumberbatchov brod stavimo na top listu svemirskih brodova na kojima bismo vrlo rado letjeli, jer izgleda toliko opako i moćno, da ponos i dika Zvjezdane Flote naspram njega izgleda kao obični trasporterčić.

zvjezdane staze: u tami

Sve u svemu, uvjereni smo da će ovaj film biti jedna luda i nezaboravna pustolovina. Mi smo svoje obavili, od prvog trailera do zadnjeg plakata, a jedino što preostaje jest da nam J.J. Abrams, Chris Pine, Cumberbatch i ekipa opravdaju svoj nabrijani i marketinški sveprisutni megaspektakl.

TAGOVIbenedict cumberbatch enterprise star trek star trek into darkness Zvjezdane staze: u tami

Komentiraj