Film i TV

luka kavez je nazad

Aside Banners

Trailer za novu sezonu Lukea Cagea – ipak nije nedodirljiv!

Piše , Objavljeno

Ne možemo lagati, malo nam je opao entuzijazam za Netflix/Marvel kombinacije nakon Iron Fista, ali znamo da moramo pohvatati sve. Kvalitetne su adaptacije s brojnim vrlinama, ali i manama – samo što smo se posljednjih deset godina razmazili besprijekornim ekranizacijama da nam je nekad teško žmiriti na jedno oko.

Prva sezona Luke Cagea je bila zanimljiva do određene točke, onda nam se malo rasteglo, ali nam je svejedno drago što smo to odgledali. Usprkos svim osjećajima vezanim uz prvu sezonu, polako se u nama javlja iskra koja nam grije osjećaje i nadu da će druga sezona biti vrhunska.

Napokon je izašao čitav trailer – a napokon upoznajemo i novog negativca.

Njegovo ime je Bushmaster, ne znamo previše o njemu, a nismo htjeli guglati i glumiti kako znamo sve. Ono što moramo dodati je: Bushmaster je najperverznije ime negativca ikad, očekujemo neku porno parodiju samo zbog imena.

Pogledaj trailer pa ćemo dalje.

.

Znači Luke Cage ipak nije ranjiv – grmgospodar ga je sašio golim rukama, zanima nas pozadinska priča ovih moći negativca. I voljeli bismo da ima neke više motive od pukih “želim vladati Harlemom”.

Ne možemo lagati – Netflix zna napraviti dobre trailere – kombinacija brzih izmjena kadrova i hip hop glazbe koju znamo i volimo su dobitna kombinacija. MOP – Ante Up nam je default pjesma za nabrijavanje, osjećamo se izmanipulirano.

U seriji Mike Colter opet glumi Lukea Cagea, a tu su i već poznata lica kao što su Simone Missick, Alfre Woodard i Rosario Dawson.

13 epizoda nam odjednom slijeće u Netflix queue – i to 22. lipnja. Morat ćemo fejkati nekakvo bolovanje od dva dana.

TAGOVIluke cage

Komentiraj