Film i TV

uf

Aside Banners

Trailer za predzadnji film u Tarantinovoj karijeri – Brad Pitt se tuče s Bruce Leejem, DiCaprio cmolji

Piše , Objavljeno

Tarantino je poznat po najavljenom povlačenju nakon svog desetog filma, što čini Once Upon a Time In Hollywood njegovim predzadnjim filmom. Prije nekoliko dana smo najavili samo plakat filma i oduševili ste se, podaci o posjećenosti to govore.

Sad imamo i prvi trailer.

Tarantino je napokon “dobio” Bruce Leeja u svom filmu nakon što je odijelo Ume Thurman jasno reflektiralo Leejev utjecaj na jednog od omiljenijih i ekscentričnijih filmaša u biznisu. Ovdje Bruce Lee odmjerava snage s Brad Pittom, to je borba koju želimo gledati od početka do kraja.

Čini nam se da je Tarantino savršeno uhvatio duh vremena, a i prave lokacije na kojima je snimano je pretvorio u ono što si bile nekoć.

Radnja filma se vrti oko televizijskog glumca i njegovog kaskadera koji se pokušavaju probiti s televizije u svijet filma, kupuju kuću pored Sharon Tate i Romana Polanskog – a sigurni smo da će se u jednom trenutku radnja vrtiti i oko kulta Charlesa Mansona i ubojstva trudne Sharon Tate. Ipak je to Tarantino, ljubitelj svega ludog i morbidnog.

Tarantino, Pitt i DiCaprio – samo to bi bilo dovoljno za redove ispred kina, a u miks su još dodani i Margot Robbie, Kurt Russell, Damian Lewis, Al Pacino, Emile Hirsch, Lena Dunham, Dakota Fanning i brojni drugi.

Film stiže u kina 26. srpnja. Znaš da gledaš.

TAGOVIfilm leonardo dicaprio once upon a time in hollywood Quentin Tarantino

Komentiraj