Film i TV

evo ga opet

Aside Banners

Trailer za The Marksman – stari Liam Neeson u još jednom akcijskom hitu

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija:
Briarcliff Entertainment/Youtube Screenshot

Volimo mi velike akcijske blockbustere, ali ponekad nam fali duha osamdesetih kad je sve bilo jeftino, bez specijalnih efekata i s puno olova. Upravo to nam pružaju filmovi Liama Neesona.

Ovaj vrsni glumac je neočekivano postao akcijska zvijezda nakon hita Taken koji je osvojio srca mladih i starih još 2008. godine, a otad smo dobili puno filmova u kojima je stari Neeson borac za pravdu sa specifičnim setom vještina.

Njegova akcijska karijera se nastavlja – novi u nizu akcijskih filmova s jednom riječi u naslovu (određeni član THE ne računamo) je The Marksman. Bivši marinac, sadašnji rančer pokušava preživjeti daleko od civilizacije uz granicu, ali kada mu se neočekivano pridruži imigrantsko dijete, on ga pod svaku cijenu želi zaštititi od ubojica iz narko-kartela.

Evo i trailera:

Film bi trebao stići u kina 22. siječnja iduće godine. Hoćemo li ga gledati u kinima? Nikako, čak i da su potpuno otvorena, ali će biti zabavan jednom kada bude dostupan u digitalnom formatu. Toliko nam nedostaje novih filmova da vjerujemo kako će čak i naše bolje polovice prestati kolutati očima i samo pogledati ovo s nama.

TAGOVIakcijski filmovi Liam Neeson taken trailer