Film i TV

hrpa bijelog

Aside Banners

Trailer za triler o medvjedu koji se napucao koksom izgleda… zanimljivo!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

U osamdesetima kao da su svi punili nosnice kokainom pa je jedan medvjed odlučio napraviti isto. Zanimljiva priča se uistinu dogodila, jedan medvjed je naišao na ogromnu količinu kokaina koja je ispala iz jednog zrakoplova u šumu u Georgiji. Priča je pronašla put do televizijskih vijesti diljem SAD-a.

Sada ćemo napokon dobiti film inspriran tim zanimljivim događajem. Ime ovog trilera nije pretjerano maštovito. „Cocaine Bear” će režirati Elizabeth Banks, a u filmu će glumiti Keri Russell (Felicity, Americans), O’Shea Jackson, Jr. (Ice Cubeov sin poznat po Straight Outta Compton), Margo Martindale te Alden Ehrenreich (Solo).

Za trailer su izabrali vrhunsku pjesmu, klasik Grandmaster Flasha i Melle Mela „White Lines”.

Sviđa nam se i razlog zbog kojeg je Elizabeth Banks odlučila napraviti ovaj film. Osim novca, naravno.

„Sjećam se da sam čitala ovu priču i mislila sam kako je tužno što je medvjed kolateralna žrtva ovog sj**anog rata s drogama. Osjetila sam da je ovaj film savršena prilika da snimimo film osvete za medvjeda.”

Postoji još jedan razlog zbog kojeg je film poseban. Ovo je posljednji put da ćemo vidjeti Rayja Liottu na ekranu.

Premijera filma je zakazana za 24. veljače. Veljača je uglavnom jedan od najlošijih mjeseci u godini za nove filmove, ali ako Cocaine Bear bude sulud i dobar kao što zvuči, mogao bi fino zaraditi bez neke ozbiljne konkurencije.