Film i TV

sansa stark je smrt

Aside Banners

Trailer za X-Men: Dark Phoenix – hoćemo li napokon opet dobiti dobar X-Men film?

Piše , Objavljeno

Dvije i po minute novih X-Mena nam je dovoljno da se razveselimo ovom mračnom intepretacijom jedne od najvažnijih priča u X-Men svemiru.

Pogledaj trailer pa ćemo dalje:

.

Jedna od najvažnijih priča u X-Men svemiru je ona kada Jean Grey postane božanstvo smrti. Ovdje ju tumači Sophie Turner u pokušaju da se odmakne od identiteta Sanse Stark iz Igre prijestolja.

X-Meni su u svemiru, Jean biva pogođenom. Naravno, misteriozna kozmička sila, nitko ne zna što je. Ovo sve je temeljeno na stripovima tako da malo olabavite s kriterijima. Nakon što se vrati doma, Jean Grae se bori sa zlim silama koje ju izlažu mračnoj strani. I znaš kako završi – Jean Grae postaje The Phoenix.

A ostala glumačka postava? Već im znaš face, nekima i naglaske. James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters i Jessica Chastain. Bome!

Režiju ovog filma potpisuje Simon Kinberg, a 7. lipnja je u kinima. Toliko je ovih release dateova da bismo mogli napraviti i neki kalendar već jednom.

Plakat je vrhunski, nedostaju nam ovi ručni kolaži svih glumaca.

Screenshot_21

TAGOVIdark phoenix marvel superjunaci X-Men

Komentiraj