Film i TV

vikend

Aside Banners

U kinima: majmuni, kauboji , Štrumfovi i zločesta učiteljica

Idealna zabava za vruće ljetne dane nije tulum na plaži, nego dva kvalitetna sata provedena u klimatiziranoj kino dvorani. Evo čime se možete zabaviti ovaj vikend.

Piše , Objavljeno

Planet majmuna:postanak


Ako ga kojim slučajem još uvijek niste pogledali, ne tražite dalje. Prednastavak kultnog Planeta majmuna jedan je od ovogodišnjih filmova koje ne smijete propustiti.

Odjel straha


Zadnje Carpenterovo djelo vjerojatno vas neće oduševiti, radi se o klasičnom hororcu, a od majstora se ipak očekuje puno više.

Orao


Ako baš volite visiti u kinu, otići ćete pogledati i Orla. U svakom drugom slučaju, pričekajte da stigne u ‘videoteku’. Film je ok, i vizualno impresivan, ali nije Gladijator.

Mamurluk 2


U ljeto prije dvije godine pričali smo samo o Mamurluku. Možda niste primjetili, ali upravo sada u kinima je nastavak te iste komedije. Koji je gotovo isti kao i izvornik. Samo u Bangkoku.

Templar


Još jedan film zbog kojeg neće biti većih gužvi u kinima, iako ga vrijedi pogledati posebice ako volite srednjevijekovno šoranje.

Kauboji i izvanzemaljci


Oni koji su ga pogledali nisu ostali nezadovoljni iako su svi očekivali puno više od kaubojaca i njihova okršaja s vanzemaljskim ološem.

Stiže u rujnu:Spy Kids, Vožnja, Otmica, Čuvar životinja

TAGOVIfilm Kauboji i izvanzemaljci kino Mamurluk 2 Odjel straha Orao planet majmuna Templar

Komentiraj