Film i TV

Začuđujuće? Ne baš.

Aside Banners

U prequelu Game of Thronesa, seriji House of The Dragon, navodno ima previše seksa

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Matt Smith, Dr. Who veteran koji tumači jednu od glavnih uloga u nadolazećem nastavku GoT-a House of The Dragon, za Rolling Stone U.K. progovorio je o intimnim scenama u seriji.

Smatra da ih ima previše.

Eto već jedne sličnosti s GoT-om, iako ne možemo sa sigurnošću reći da ih je tamo bilo toliko ‘previše’, koliko nekima moguće ‘preeksplicitnih’.

Smith je opisao svoj tijek misli koji je išao u smjeru – je li još jedna seks scena stvarno potrebna? – na što bi mu produkcijski tim uvijek potvrdio da – itekako je.

Nakon toga, glumac je počeo preispitivati o čemu se tu točno radi, predstavljaju li se knjige ili se razvodnjava njihov sadržaj kako bi se prikazao duh današnjeg vremena.

Osobno vjeruje u to da bi se knjige trebale predstaviti istinito i pošteno, onako kako su napisane. Ako se njega pita, i on sam ima prevelik udio scena u krevetu, što vjerojatno neće smetati nikome osim njemu.

Glumac je ranije za Entertainment Weekly izjavio da je, za razliku od nekih svojih kolega, gledao originalni Game of Thrones.

Onda valjda ako čovjek smatra da nastavak ima previše seksa, vjerojatno ga i ima. Barem za one koji su odlučili gledati seriju zbog priče, a ne zbog potencijalnog fap materijala.

Podsjetnik: House of The Dragon odvija se 200 godina prije događanja iz GoT-a u vrijeme kada je carstvo Targaryena bilo na vrhuncu. Priča se vrti oko toga kako se njihova nekoć raskošna i moćna dinastija srušila nakon nasljeđa Iron Thronea.

Premijera serije bliže je nego ikad – 21. kolovoza!

 

 

TAGOVIdr. who Game of Thrones house of the dragon matt smith seks