Film i TV

tonik

Aside Banners

Uništeno djetinjstvo i sjećanja na Segu? Iscurio dizajn Sonica za igrani film

Piše , Objavljeno

Super Nintendo je imao Super Marija, a Sega je znala da mora izmisliti vlastitu maskotu kako bi uopće imala šansu protiv talijanskog vodoinstalatera sa škembom i njegovog visokog brata. Tako je nastao Sonic, jež koji nevjerojatnim brzinama skuplja prstenje. Ujedno je postao jedna od najvećih maskota prve polovice devedesetih.

Filmskoj industriji ponestaje ideja pa su nam odlučili zapakirati nostalgiju u novi hibrid animiranog i igranog filma. Sonic dolazi na velike ekrane i napokon možemo vidjeti kako će izgledati smješten u “stvarni svijet”.

Glas Sonicu će davati Ben Schwartz kojeg se sjećate kao Jean-Ralphija iz Parks and Recreationa, a Sonicovog glavnog neprijatelja Dr. Robotnika će glumiti Jim Carrey. Nadamo se da ovo neće biti fail kao Kevin Spacey s onom mačkom.

Sonic je sarkastičan, hrabar, željan pustolovine, frca od samopouzdanja i upada u probleme na svakom koraku. Tako barem kaže prezentacija samog lika.

Jedan od stvaratelja Sonica, Yuji Naka, se razočarao ovom verzijom svog životnog djela te je dodao kako dizajnu treba malo više ravnoteže.

yuji naka sega sonic

Očekivano, fanovi baš i nisu najsretniji.

Sonic the Hedgehog će dojuriti u kina 8. studenog.

Što vi mislite? Napišite nam u komentarima.

TAGOVIfilm sega sonic

Komentiraj