Film i TV

HMM

Aside Banners

Uskoro Matrix 4, a znamo i naslov! Radnja, datum izlaska i postava – evo što vas čeka!

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Četvrti dio “Matrixa” samo što nije. Warner Bros je najavio izlazak filma i naslov “The Matrix: Resurrections” – i već je zaludio obožavatelje! Naslov je savršen, povezan je s ranijim naslovima.

Trailer još nije ugledao internet platforme, dragi naši – još ništa na YouTubeu. Stoga sve ono što je viđeno na traileru ostaje tajna, ona koja pripada onima koji su prisustvovali CinemaConu (eventu Warner Brosa).

Datum izlaska filma već je neko vrijeme misterija, ali bi se trebao pojaviti 22. prosinca.

Spominjale su se pjesme iz “Alice in Wonderland”, uključujući pjesmu Jefferson Airplanea, “White Rabbit”. Naime, najava za “Matrix: Resurrections” pokazala je Keanu Reevesov lik Neo kako razgovara s terapeutom kojeg će utjeloviti Neil Patrick Harris. Poanta je da Neo jedini čovjek koji otkriva da je čovječanstvo zarobljeno u simuliranoj stvarnosti poznatoj kao Matrix, te da je on predodređeni, onaj koji čovječanstvu može pomoći u oslobođenju. Osim ovog sjajnog dua, vidjet ćemo Carrie-Anne Moss i Yahya Abdul-Mateen II.

Izvor: CNN

 

TAGOVICarrie-Anne Moss CinemaCon keanu reeves matrix Matrix 4 Neil Patrick Harris The Matrix: Resurrections Warner Bros Yahya Abdul-Mateen II