Film i TV

ne daj se, lopez!

Aside Banners

Utješimo Hustlers divu koja ipak nije nominirana za Oscara: J.Lo, nas nisi razočarala!

Piše , Objavljeno

Ulogom striptizete Ramone u filmu Hustlers, Jennifer Lopez sve nas je oduševila, ne samo radi plesa na šipki (iako bi joj dali Oscara samo i zbog toga!), već i svojom glumom koja joj je donijela nominaciju za Zlatni Globus.

Ovo je zasigurno najveća uloga u Lopezinoj glumačkoj  karijeri koja se do sada svodila na uloge slatkica u romantičnim komedijama te su mnogi prognozirali kako joj slijedi i nominacija za Oscara za najbolju sporednu glumicu. Međutim, kada su 13. siječnja izašle nominacije, Lopez se, na šok i prognozera Oscara i obožavatelja, nije našla na listi.

A kad ti svi govore kako ćeš u nečemu uspjeti, a onda se to ne dogodi, osjećaj je gori nego kada nitko ništa ne očekuje. Pjevačica i glumica priznala je Oprah kako se radi ovog propusta osjećala kao da je “svakoga malo iznevjerila”, piše Deadline.

Bila sam tužna. Bila sam pomalo tužna jer je bilo puno toga. Bilo je toliko članaka, dobila sam toliko pohvala – više nego ikad u svojoj karijeri, a bilo je i puno: ‘Bit će nominirana za Oscara, dogodit će se; Ako se ne dogodi, ludi su. Čitam sve članke u stilu: “O, moj Bože, može li se to dogoditi?” I onda nije i bila sam kao “Uh, ovo je razočaravajuće.

Unatoč skoro univerzalnom priznanju, film nije uspio zadiviti većinu Akademije te tako osim one za Lopez, nije dobio niti jednu drugu nominaciju.

Prisjetimo se još jednom kolika joj je nepravda nanesena gledajući ovaj izvanredan performans.

TAGOVIHustlers j.lo nominacije Oscari