Film i TV

Samara se vraća i to ne samo u VHS izdanju

Aside Banners

Vani prvi trailer za nastavak ‘Kruga’ – “Ne gledaj taj video!”

Piše , Objavljeno

Jedna od najpoznatijih filmskih spodoba se vraća. Prošlo je 14 godina od prvog filma Krug, remakea japanskog filma ‘Ringu’. Svi znamo za ružnu curicu Samaru koja vam prijeti da ćete umrijeti za sedam dana nakon što pogledate besmislenu i jezivu snimku na VHS-u. E pa Samara se odlučila vratiti po treći puta. Ne znamo zašto. Nema smisla više. Nema ni VHS-a.

Ostaje problem što u današnje vrijeme imamo internet, smartfone, hrpe televizora i hrpu društvenih mreža gdje se običan video može proširiti poput kuge. Tako je slučaj u ‘Rings’. Barem trailer tako tvrdi. Što opasna ružna Samara smjera ovog puta morate pogledati sami. Uz upaljenu lampu ili nešto slično. Ako vam slučajno zazvoni telefon nakon trailera nemojte se javljati – osim ako na ekranu piše mama, onda nemate izbora… Jer će vam mobitel zvoniti još 20 puta. Sretno!

Ostaje nam pitanje koliko smisla ima ovaj treći nastavak s obzirom na to da je drugi također bio loš. Mislili smo da je Samara prošla tu adolescentsku fazu i uozbiljila se. Da joj je dosta puzanja po mokrom podu, upadanja u bunar i ostalih gadarija. Mislili smo da je koliko toliko postala dama. Barem ako ćemo njene fotke sa Instagrama uzeti u obzir. Spoiler: Daveigh Chase ne glumi u novom nastavku, ali je pamtimo po ulozi Samare 4 life!

Tanning at the juice bar… Its whatever.

A photo posted by Daveigh (@daveighc) on

#tbt to like three weeks ago.. ?⚡by @cameronmccool ??

A photo posted by Daveigh (@daveighc) on

Film je djelo F. Javier Gutierreza, španjolskog redatelja kojemu je Rings drugi dugometražni film u karijeri, a u kina nam dolazi 28. listopada. Nadamo se da će biti bolji od većine loših horora zadnjih godina. Čast izuzetcima.

TAGOVIfilm horor krug ring rings trailer

Komentiraj