Film i TV

kad će?

Aside Banners

Vani teaser za Deadpool dvojku, zadovoljno trljamo ruke!

Piše , Objavljeno

Još nismo pogledali Logana u kinu, ali navodno se ovaj teaser za Deadpool dvojku pojavljuje prije samog filma. Sada ga možemo vidjeti i online, prije nego se odlučimo da je vrijeme za Logana u kinu (čitaj: prije jeftinije srijede).

Ovaj teaser je klasični Deadpool, akcija, fore svuda na ekranu, Stan Lee kameo, ismijavanje drugih superjunaka… Nije vam jasno čemu presvlačenje u telefonskoj govornici? Pojavit će se Superman glazba da vam objasni.

Vidjeli smo i plakat za kultnu seriju Firefly, ali i plakat za Logana… Ako dobro pogledate u pozadinu telefonske govornice dok se Wade pretvara u Deadpoola – možete vidjeti da i u kinu iza njega slijedi projekcija Logana.

Na samoj govornici piše “Nathan Summers cumming soon” najavljuje da će se Cable još znan kao Nathan Summers pojaviti u nastavku. Iako smo to znali i na samom kraju prvog Deadpoola, ovo je divni podsjećanje. Zanima nas tko će tumačiti tu ulogu, a to ime bi se moglo obznaniti uskoro.

Čekat ćemo do filma godinu dana, u kinima se pojavljuje 2. ožujka 2018. godine. Tko će izdržati do tada? Ali hej – u srijedu idemo na Logana. Lakše je disati kad se na to podsjetimo.

TAGOVIdeadpool deadpool 2 logan marvel superjunaci

Komentiraj