Film i TV

opet se bojimo tehnologije

Aside Banners

Vani trailer za novu, još mračniju, sezonu serije ‘Mr. Robot’

Mr. Robot nas je pozitivno iznenadio u prvoj sezoni, a nekoliko respektabilnih sajtova ga je svrstalo u vrh vrhova u 2015. godini. Uskoro stiže nova sezona.

Piše , Objavljeno

Gotovo nitko to nije očekivao, ali USA mreža je napravila jednu mračnu i bizarnu seriju s Mr. Robotom. Konstantno smo pokušali odgonetnuti što se događa, opet smo se uvjerili da bivše dječje zvijezde mogu postati dobri glumci (Rami Malek je glumio u “humorističnoj” seriji Rat u kući), a i vidjeli smo da je Christian Slater još uvijek živ i udara.

Prva sezona uključuje skupinu hakera koji žele izbrisati dugove običnih ljudi iz cijelog svijeta, hakera koji pati od previše poremećaja i direktora tvrtki koji imaju neke poprilično bizarne fetiše. Ako dosad niste – pogledajte odmah prvu sezonu. SAD! ODMA! I izbjegavajte čitanje opisa epizoda. Svaki spoiler vam može ubiti doživljaj.

Serija je bila toliko dobra da je osvojila Zlatni globus za najbolju televizijsku dramu.

Najava druge sezone počinje s rečenicom: “Sjećaš li se noći hakiranja?”, a montažeri su vješto iskoristili izjavu Baracka Obame kako bismo dobili pojačani osjećaj stvarnosti.

Scenarij je bio namijenjen snimanju filma, ali su se nekako ipak odlučili za snimanje serije. Brutalno smo zahvalni. Sam Esmail će režirati svih deset epizoda druge sezone što jamči sam vrh televizijskog stvaralaštva.

Vječna petlja ludila – i Slater odgrize komad jabuke. Kužiš? Jabuke?

Nova sezona stiže tek 13. srpnja. Taman stignemo opet pogledati prvu sezonu od početka do nevjerojatnog kraja.

TAGOVImr. robot serije tehnologija

Komentiraj