Film i TV

kaos i carnage

Aside Banners

Znamo još više o Hardyjevom Venomu i okrutnom Woodyju Harrelsonu zahvaljujući novom traileru

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Izašao je novi trailer za Venoma i moramo reći da polažemo velike nade u ovo ostvarenje, možda i više nego u prvi dio.

Da, još uvijek nam je neobično vidjeti Venoma kao good guyja, očito je da je on ovdje protagonist-superjunak iako ga se simpatično pokušava provući kao antijunaka. Ali realno… Tako to mora biti kad nemaš prava na Spider-Mana.

Da raščistimo jednu stvar – Carnage izgleda nevjerojatno, a Woody Harrelson je bio savršen izbor za ulogu. Daj pogledaj ga samo!

Woody Harrelson kao Carnage
Galerija

Andy Serkis, CGI legenda, je u posljednje vrijeme zavolio redateljske stolce pa se tako primio i drugog Venoma. Znamo da razumije karakterizaciju CGI likova bolje nego itko pa nas ni ne čudi što nas je Woody Harrelson već opčinio svojim radom na liku Cletusa Kaasadyja/Carnagea. Znamo da dobre superjunačke filmove zapravo čine dobri zlikovci, a Venom dvojka ima savršenu priliku postaviti ljestvicu više – što bi puno značilo ovom Sonyjevom svemiru Spider-Manovih neprijatelja.

Da ne zaboravimo trailer, evo i njega. Još kaosa i još – Carnagea.

Spider-Man je trenutno zauzet drugim bitkama u drugim filmskim multi-svemirima, ni ne očekujemo ga ovdje, ali se svejedno nadamo da će novi Venom 24. rujna i novi Spider-Man u predbožićno vrijeme opravdati očekivanja.

Znamo još više o Hardyjevom Venomu i okrutnom Woodyju Harrelsonu zahvaljujući novom traileru