Film i TV

Treba li nam ovo?

Aside Banners

VIDEO Vani je teaser za novu Black Mirror epizodu o 2020-oj, Hugh Grant glavni

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Original Score/Youtube Screenshot

2020. nismo dobili novu sezonu Black Mirrora jer su tvorci rekli kako se dovoljno loših stvari događa u svijetu, nije potrebno još crnih misli i ideja koje stječemo gledajući ovu Netflix Originals seriju.

Drugo objašnjenje je da je tvorac ove serije, Charlie Brooker, bio zauzet drugim projektima. Mi bismo rekli da mu je dobro došla korona.

No, čini se kako se u konačnici predomislio te se odlučio dati nam još malo novog “mračnog” sadržaja u ovim vremenima. Nažalost to ne znači da ćemo dobiti jednu cijelu sezonu, nego tek jednu epizodu. Nećemo biti nezahvalni i strpljivo ćemo dalje čekati šestu epizodu.

U novoj epizodi, kako možemo vidjeti u samoj najavi, govore kako je 2020. godina nešto što niti oni ne bi mogli izmisliti, ali imaju nešto za dodati… Drugim riječima – može gore.

U toj epizodi će Hugh Grant glumiti povjesničara koji će se osvrnuti na ovu strašnu godinu.

Veselimo se pogledati ovu specijalnu epizodu koju možemo očekivati u 2021. godini. Točan datum nam još nije poznat, ali vjerujemo kako će izaći već početkom godine.

Svakako, dok čekamo možemo pogledati kratku najavu koju je objavio sam Charlie Brooker na svom Twitter profilu i njome prikupio značajan broj pregleda.

TAGOVIBlack Mirror