Film i TV

umrijet će i ona

Aside Banners

Vidimo najbolju glumačku postavu dosad u traileru za Black Mirror epizodu Death to 2020

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Netflix/Youtube Screenshot Idesh edit

Ova godina će uskoro završiti. Kako se osjećamo? Kao što kaže Leslie Jones u novom traileru za Black Mirror epizodu: I’d say it was a trainwreck and a shitshow but that would be unfair to trains and shit. Čak su i tvorci Black Mirrora rekli da je godina takva da je ni oni sami nisu mogli izmisliti, a oni izmišljaju neke uistinu poremećene scenarije.

Dobili smo trailer za mockumentary Death to 2020 koji će se osvrnuti na sve grozne događaje u ovoj godini. Okej, ne baš sve, hrvatska stvarnost im je ipak još uvijek malo premračna.

U ovoj epizodi ćemo gledati vrhunsku glumačku postavu, definitivno najbolju otkad ova serija postoji. Pazi sad.

Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Leslie Jones, Tracy Ullman, Kumail Nanjiani i sigurno još par njih koje smo zaboravili. Oni neće glumiti sami sebe već stručnjake koji će gledateljima pružiti svoju percepciju 2020. godine.

Najviše nas veseli Lisa Kudrow u ulozi neke političarke, vjerojatno konzervativno-desničarske. To će biti zanimljivo. PHOEBE, AKO ODIGRAŠ SVE KAKO TREBA MOŽDA TE POČNEMO GLEDATI NA VELIKIM EKRANIMA JOŠ VIŠE!

.

Projekt će ugledati svjetlo dana kad ovaj mrak zvan 2020. godina bude na izmaku. Stiže 27. prosinca. Bit će zanimljivo pogledati ovaj projekt, ali bismo radije da nas je dočekao kroz siječanj ili veljaču kako bi još učinkovitije satirizirao ovu čitavu godinu. Plus – što ako se dogodit neki trainwreck ili shitshow na Staru godinu?

TAGOVIBlack Mirror death to 2020 samuel l jackson