Film i TV

najjači

Aside Banners

Vikend kino report: Avengersi prešli milijardu dolara, rekord pao

Piše , Objavljeno

U samo 9 dana na američkom tržištu, Avengers: Infinity War je uspio srušiti rekord i ubrati 450 milijuna dolara, a globalna zarada je prešla milijardu u samo 11 dana. Rekord.

Ovog vikenda su Captain America, Iron Man i društvance svojom borbom protiv Thanosa izmuzli od američkih smrtnika 112.4 milijuna dolara.

black panther avengers

Avengersi su čak i u Rusiji porušili rekorde, film je zaradio 17.6 milijuna dolara i tako je nadmašio Pirate s Kariba i onaj nastavak “Dead Men Tell No Tales” koji je izašao prije milijun godina već.

Infinity War je u samo 11 dana došao do globalne zarade od milijardu dolara i tako je postao film kojem je to najbrže pošlo za rukom. Ikad. U povijesti. Svi smo mi dio povijesti, je li vam to jasno? Neki čak i dvaput.

Na drugom mjestu se našao Overboard, remake filma iz 1987. Možda se sjećate Kurta Russella i Goldie Hawn iz tog djelca? E sada u tim ulogama imamo Annu Faris i Eugenija Derbeza (ne znamo lika, navodno je neka latinoamerička zvijezda).

.

Naravno – zarada nije ni blizu Osvetnicima, što je potpuno očekivano. 14.75 milijuna dolara nije mal novac za film ovakvog profila, svi koje ne zanimaju Avengersi su pogledali ovo ostvarenje.

Na trećem mjestu se nalazi hit horor Johna Krasinskog – A Quiet Place. S novih 7.6 milijuna film je došao do impresivnih 160 milijuna dolara. Okej, nedostaje im još koji cent do te brojke, ali samo što nije.

.

Na četvrtom mjestu je Amy Schumer s I Feel Pretty. Nemamo ništa dodat o tom filmu, ne volimo Amy, nećemo nikad gledati ovaj film, ali ima ljudi koji joj pune džepove pa je tako ova komedija zaradila 4.6 milijuna dolara na domaćem tržištu.

Na petom mjestu je The Rockov Rampage. A ono… Novih 4.6 milijuna. Avengersi pomutili sve planove, ovo je trebao biti THE blockbuster barem par tjedana u svemiru u kojem nema Osvetnika.

rampage

Idući vikend je u Americi Majčin dan. Loši smo sinovi i ne znamo je li kod nas također, doći će dva filma, jedan s Gabrielle Union, jedan s Melissom McCarthy, ali i dalje će Avengersi vladati boxofficeom. Drukčije ne ide.

TAGOVIavengers box office film infinity war marvel vikend kino report zarada

Komentiraj