Film i TV

opet parice opet filmovi

Banner 300

Vikend kino report: Disney i Pixar imaju hit, Ben Affleck ima novu curu, ali novi film mu zaronio

Piše , Objavljeno

Disney i Pixar kad samostalno rade na animiranim filmovima, uglavnom imaju hit, ali kada se udruže? Svi drugi mogu spakirati kofere.

Sva tlaka oko coronavirusa u Americi je možda i utjecala na izvedbe nekih filmova na boxofficeu, ali i dalje je bio pristojan vikend.

Disney i Pixar su nam poklonili Onward, čudan svijet fantazije koji je svojim producentima osigurao premijernu zaradu od 40 milijuna dolara. Publika voli film, ocjene su odlične, očito je Onward nešto na što treba pripaziti i baciti oko iako nismo dobili takav stav kad smo prvi put doživjeli trailer.

Na drugo mjesto je pao horor The Invisible Man koji je već “stoljećima” bio u produkcijskom paklu, trebao je biti superjunački film s Johnny Deppom, ali je nekako promijenio smjer i postao jedan od boljih horor filmova u posljednje vrijeme. Zarada se skoro prepolovila, ali je ovo i dalje dobar rezultat sa zarađenih 15.1 milijun dolara proteklog vikenda.

Na trećem mjestu je The Way Back, košarkaška drama s Benom Affleckom u glavnoj ulozi koji trenutno ljubuje s Annom de Armas i vjerojatno ga ni ne zanima financijska izvedba filma. Samo da napomenemo da je zaradio 8.5 milijuna dolara iako nas više zanima Instagram profil Ane de Armas o kojem smo već pisali.

Na četvrom mjestu je Sonic the Hedgehog s novih 8 milijuna. Ovaj naslov je imao svojih produkcijskih problema, publika je mrzila dizajn plavog ježa. Autori filma su poslušali internet i dobili smo jedan od hitova. Još kada bi netko znao ekranizirati Super Marija da imamo kompletno 90s experience što se tiče konzolaških maskota, to bi bilo divno.

sonic

Na petom mjestu je The Call of the Wild, ekranizacija (tko zna koja već) romana Jacka Londona s Harrisonom Fordom u glavnoj ulozi i njegovim CGI psom. Film je zaradio novih 7 milijuna dolara. Čestitke CGI psu na lijepom ponašanju, šteta što ne može pojesti keks da proslavi.

TAGOVIfilm filmska zarada kino vikend kino report