Film i TV

nije kušanov koko

Aside Banners

Vikend kino report: Disneyev Coco i dalje na prvom mjestu, bez prave konkurencije

Piše , Objavljeno

Prošli tjedan je također bio na prvom mjestu, a Disneyev i Pixarov Coco je i ovaj tjedan imao fantastičan prolaz na kino blagajnama.

26.1 milijun dolara za vikend, što znači da je Coco zaradio preko 108 milijuna dolara u samo 12 dana u kinima. Prije njega se emitira 20-minutni kratki animirani film Olafova velika avantura (mali snjegović iz Frozena) – nismo sigurni koliki je to bio mamac za publiku. S jedne strane, Frozen-mania ne jenjava, s druge strane – čitav internet mrzi taj animirani kratki film koji baš i nije toliko kratak.

Coco je na međunarodnim blagajnama zaradio oko 69 milijuna dolara, fantastičan uspjeh.

Na drugom mjestu je i dalje Justice League, sa sve manjom zaradom – što je i bilo za očekivati. Ovaj put samo 16.5 milijuna dolara.

Na trećem mjestu je simpatični Wonder s Juliom Roberts, Owenom Wilsonom i čudom od djeteta Jacobom Tremblayem. Mislili smo da je u pitanju film koji peca suze, ali je u pitanju divna i optimistična priča o (ne)uklapanju u osnovnu školu. Film je zaradio 12.5 milijuna ovog vikenda što je sasvim pristojno za “toplu ljudsku priču” bez eksplozija i superjunaka. Okej, pojavljuje se Chewbacca, ali jako kratko.

.

Na četvrtom mjestu je Thor: Ragnarok s novih 9.7 milijuna dolara. Globalna zarada filma? 817 milijuna dolara. Još jedan uspjeh za MCU.

Na petom mjestu je Daddy’s Home 2, komedija o kojoj nam se više ne da trošiti slova.

Za vikend je samo jedno veliko otvaranje – Just Getting Started s Morganom Freemanom i Tommy Lee Jonesom.

.

Ne očekujemo puno, ali onaj vikend iza počinje party!

TAGOVIblagajne box office coco DC disney film Justice League kino marvel pixar Thor vikend kino report zarada

Komentiraj