Film i TV

filmići i parice

Banner 300

Vikend kino report: Hustlers s Jennifer Lopez nadmašile očekivanja, pobjednik vikenda isti

Piše , Objavljeno

Hustlers je eksplodirao i posve nevjerojatno – čini se da bi film s J.Lo i, Cardi B mogao dobiti i kojeg Oscara. It i dalje prvi.

it chapter two

Na prvom mjestu je i dalje It: Chapter Two koji je bez većih problema zadržao svoju poziciju s novih 40.7 milijuna dolara, ali Warner Bros. je ipak tužan jer je njihov zadnji novitet The Goldfinch imao jedan od najgorih premijernih vikenda ikad za film u širokoj distribuciji. Kad smo već tu… Goldfinch je prikazan u 2542 lokacije, a zaradio je svega 2.6 milijuna dolara, što se može smatrati katastrofom. Je, prikazan je na Toronto Film Festivalu, ali kritika je ishejtala film – Rotten Tomatoes ocjene su bile na 25%. Uskoro bi mogle biti još gore.

Na drugom mjestu su Hustlers – premijerni vikend im je donio 33.2 milijuna dolara, što je ujedno i najbolji premijerni vikend za bilo koji film u kojem glumi jedna jedina J.Lo. Stručnjaci su se brinuli da bi se Hustlers i već spomenuti Goldfinch mogli boriti za vrh ove godine, ali smo vidjeli kako je to završilo. Usput – Hustlers su na 88% na Trulim Paradajzima.

.

Na trećem mjestu je Angel Has Fallen, dosta nam je Geralda Butlera na neko vrijeme, zaradio je 4.4 milijuna dolara.

Good Boys komedija o vulgarnim klincima se još drži unutar top 5, baš kao i Lion King. Klinci su četvrti s 4.26 milijuna dolara, što je odlično za studio s obzirom da su u produkciju uložili 20 milijuna dolara, a dosad im se samo na američkom tržištu vratilo preko 73 milijuna.

lion kingg

Lion King je na petom mjestu s novih 3.5 milijuna dolara. Još koji milijun i film će se ušuljati u top 10 filmova po zaradi na američkom tržištu. IKAD! Zasad su na 12. mjestu, ispred njega je The Dark Knight.

Idući tjedan bi moglo biti većih promjena na vrhu. Dolazi Ad Astra, SF s Brad Pittom, dolazi Rambo: Last Blood s… ma znaš već s kim, a u široku distribuciju ide i Downton Abbey koji je već u Ujedinjenom kraljevstvu na prvom mjestu, vidjet ćemo hoće li se i američka publika pojaviti u kinima.

Ad Astra

.

Rambo: Last Blood

.

Downton Abbey

.

Do idućeg ponedjeljka!

TAGOVIfilm filmska zarada kino vikend kino report