Film i TV

hart srčano za pobjedu

Aside Banners

Vikend kino report: Kevin Hart na tronu (i dalje ne može nogama dohvatiti pod)

Piše , Objavljeno

Pomislit ćete da smo grozni s ovim short-jokesima, ali i sami smo niski, naslušali smo se svega. Kevin Hart je homie. Nekad preglasan, ali je homie.

Ovog tjedna je izašla njegova nova komedija s Tiffany Haddish nazvana Night School i odmah je zasjela na prvo mjesto najgledanijih filmova ovog vikenda. Film je uprihodio 28 milijuna dolara. Očekivalo se i koji milijun više, ali ovo je sasvim pristojan start za film čiji je produkcijski budžet bio 29 milijuna dolara. Publika voli film, kritičari su podijeljeni oko konačne odluke. Kevinu Hart se vraća u školu nakon što raznese svoje mjesto zaposlenja – ne zvuči prebistro, ali zvuči zabavno i lakoprobavljivo.

.

Na drugom mjestu se nalazi animirani naslov Smallfoot sa zaradom od 23 milijuna dolara. Uz ovih 23, na međunarodnom tržištu je još zarađeno 14 milijuna dolara. Nije hitčina kao neka Pixar ostvarenja, ali Warner Bros. mogu biti zadovoljni uspjehom ove priče o jednom jetiju imena Migo koji ugleda mitsko biće – čovjeka! Nitko od mještana mu ne vjeruje pa se Migo uputi u potragu za legendarnim Stopalićem.

.

Na trećem mjestu se nalazi prošlotjedni prvak box officea – The House With a Clock in Its Walls s Jack Blackom i Cate Blanchett. Ovog tjedna je zarada presječena napola pa je tako film zaradio 12.5 milijuna dolara.

jack black house with a clock in its walls

Na četvrom mjestu se nalazi “digitalni triler” A Simple Favor s novih 6.6 milijuna dolara o vloggerici Anni Kendrick i njezinoj nestaloj priji Blake Lively. Do nas su doprle recenzije prijatelja koji kažu kako je film lud i svakako ga treba pogledati. Dat ćemo mu šansu ako nađemo vremena.

a simple favor

Na petom mjestu se nalazi najsupješniji film u Conjuring svemiru – The Nun. Ovog vikenda je horor zaradio 5.4 milijuna dolara i time globalna zarada iznosi 330 milijuna dolara. Uspjeh i po!

Vikend koji nam stiže bi mogao biti znatno bolji – u kina stiže Venom s Tomom Hardyjem o izvazemaljskom simbiotu iz Spiderman svemira, ali i A Star Is Born – film s Lady Gagom i Bradley Cooperom (kojemu je to ujedno i redateljski prvijenac, a sudjelovao je i u pisanju scenarija).

.

.

TAGOVIbox office film filmska zarada kevin hart kino kino blagajne night school vikend kino report

Komentiraj