Film i TV

još još još

Aside Banners

Vin Diesel najavio kako će Fast X biti dva filma!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Vežite pojas, Vinko Gorivić je upravo najavio vijest koja će razveseliti fanove jedne od najdugovječnijih franšiza. A i razljutiti hejtere koji vole biti ljuti iako ih nitko ne sili da gledaju ove filmove.

Fast X će zapravo biti dva filma. Part 2 dolazi 2025. godine. To je vijest koju je Vin Diesel objavio svijetu na CinemaConu u Vegasu.

„Ovo ljeto je samo početak za Fast X. Uz sav naš trud i ljubav i činjenicu da ste vi dio naše obitelji, Fast X natavlja. Nakon eksplozivnog ljeta, imam privilegiju najaviti dolazak drugog dijela 2025. godine.”

Lik nikad ne razočara. I mi smo dio Brze familije, napokon nas netko prihvaća onakve kakve jesmo. Iako vozimo Corse i Yarise.

Diesel je dodao i kako je „Fast” najdugovječnija franšiza u filmskoj povijesti sa istim glumcima koji glume iste likove.

„Ovo je naša obitelj, s publikom koja je naša obitelj, i kako smo gradili ovo postignuće, privukli smo i redatelje koji su u sagu donijeli svoju čaroliju.”

Deseti i jedanaesti film bi trebali zaključiti glavnu priču — a i dati priliku većini glumaca da odu u zasluženu mirovinu, bar što se tiče ove franšize.

U filmu Fast X će opet glumiti Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Jason Statham, Sung Kang, Charlize Theron i Helen Mirren, a grupi će se pridružiti i Jason Momoa te Brie Larson.

Hoće li Brzi i žestoki 11 nositi ime Fast X Part 2? Zbunjujuće. Što očekivati od franšize koja neprestano mijenja imena filmova i logiku imenovanja filmova.

Film stiže u kina 19. svibnja! Gledat ćemo!

TAGOVIblockbuster brzi i žestoki fast x film 2023 vin diesel