Film i TV

je li to moguće?

Aside Banners

Vin Diesel najavio kako će ozbiljniji ‘Brzi i žestoki 8’ biti kandidat za Oscara

Piše , Objavljeno

Prošlogodišnji Oscari su upali u ogroman problem, velik broj afroameričkih zvijezda je ignorirao dodjelu zbog nedostatka rasne različitosti, a hešteg #OscarsSoWhite je zapalio Twitter. Neki su smatrali da je negdje u izboru trebao biti i biografski film o hip hop grupi NWA nazvan Straight Outta Compton redatelja F. Gary Graya.

Koliko god mi volimo hip hop, nije nam sjeo Straight Outta Compton. Gray će režirati i novi nastavak u franšizi Brzih i Žestokih, a spominju se bizarne priče kako bi osmi nastavak mogao biti mamac za Oscare.

Kada ste čuli u čitavoj povijesti ljudskog roda da OSMI NASTAVAK bilo kojeg filma može osvojiti Oscara? Čak i Star Warsi se mogu nadati samo nagradama u tehničkom dijelu s vizualnim efektima.

Vin Diesela su priupitali koliko je Gray promijenio ton filma, a on je za ET Online izjavio kako je film drukčiji i da ima tamniji ton.

“Mislim da je odlučio napraviti ovaj film uz misli kao ‘Stvarno? Ok. Sada ću uzeti najveću sagu na čitavom svijetu i baciti Oscare na vas.’ Pričekajte i pogledajte što će napraviti.

Naravno da je Vindi Esel majstor promocije i da pokušava nahajpati film svim mogućim sredstvima, ide se čak toliko daleko da se čini kako je The Rock prije par mjeseci izmislio svađu kada je na Instagramu pasivno agresivno prozvao neke kolege sa snimanja da su neprofesionalci. Mediji su odmah posumnjali na Vin Diesela, mi smo se mogli kladiti da je Tyrese krivac. Smrdilo nam sve na PR stunt, vjerojatno je i bio.

Ekipa izgleda zadovoljno na svim Instagram fotkama, a obiteljske vrijednosti su ono što je Vin Diesel pokušao usaditi svima kroz godine. Ponekad je djelovali i isforsirano, ali i dalje je hvalevrijedno.

#Fastfamily in full effect! #f8 #behindthescenes #incredible #cast Don't forget to #keepsmiling! www.fgarygray.com

A photo posted by F Gary Gray (@fgarygray) on

Čak i ako Fast 8 bude vrhunski film, Akademija ne voli franšize. Samo je LOTR: Povratak Kralja ubrao neke bolje nagrade i Heath Ledger je dobio nagradu za najboljeg sporednog glumca. Sve ostale franšize se moraju zadovoljiti tehničkim kategorijama.

Mi ćemo svejedno pogledati Fast 8, sedmicom smo bili oduševljeni.

TAGOVIbrzi i žestoki vin diesel

Komentiraj