Film i TV

pastrama

Aside Banners

Voliš Simpsone, ali i Game of Thrones? Netflix i Matt Groening imaju novu seriju baš za tebe

Piše , Objavljeno

Da, ovo za Game of Thrones je možda malo nategnuto, vjerojatno neće biti ni slično seriji – ali hej, fantasy je u pitanju, svi se kačimo na GoT u naslovu.

Matt Groeninga znaš
, njegovo ime vidiš svaki put na televizoru ispred kojeg se sjati jedna od omiljenih obitelji u svijetu zabave – žuti Simpsoni. Bradata legenda televizije, zaslužna za Simpsone i Futuramu, radi na projektu za Netflix. Netflix je baš odlučio upucati ogromne novce u proizvodnju originalnog sadržaja, a kako bi se Matt maknuo od svakodnevnog obiteljskog života, ali i svijeta budućnosti – za novo igralište svoje mašte je izabrao srednjovjekovni fantasy.

Projekt se zove Disenchantment (polomili prste dok smo napisali), a u njemu pratimo avanture u kraljevstvu zvanom Dreamland gdje živi princeza Bean koja više od svega voli malo cugnuti, a pratit će je patuljak vrhunskog imena – Elfo i osobni demon Luci.

Groening je najavio srž projekta u jednoj rečenici.

“Na kraju krajeva, Disenchantment je o životu i smrti, ljubavi i seksu te kako se nastaviti smijati u svijetu punom patnje i idiota, bez obzira na ono što vam stariji, čarobnjaci i ostali kreteni kažu.”

Glasove u seriji već znate, većina ih je iz Futurame, a pridružit će im se i Abbi Jacobson iz Broad Citya (gledajte ako iste) i ludi Eric Andre.

Dobili smo i datum premijere – 17. kolovoz. Tada nam u Netflix queue slijeće svih 10 epizoda, a baš nam nedostaje jedna ovakva serija koju ćemo progutati u jednom danu. Klasični Netflix.

TAGOVIanimirane serije futurama matt groening Netflix The Simpsons

Komentiraj