Film i TV

marvel's back

Aside Banners

Voljeli smo Marvelovu Black Widow, a sad ju opet volimo u traileru za njen solo film!

Piše , Objavljeno

Scarlet Johansson nam je sinonim za lik Black Widow koja je u Avengersima od samih početaka, a svatko tko je gledao zaključak Infinity sage zna kako je završila. I tek sada nam Marvel odluči dati njezin solo film? Ništa nije slučajno, sigurni smo da ćemo kroz godinu-dvije saznati njihov master plan. Koji možda uključuje članove obitelji Crne Udovice.

Pogledaj trailer.

Upoznajemo njezinu sestru i ostatak familije, malo nas podsjeća na sovjetske Incrediblese – pogotovo s komentarom upućenom Davidu Harbouru kad navuče svoje superjunačko odijelo Red Guardiana. “You got fat!” Drago nam je vidjeti da Harbour dobiva sve veće uloge jer se radi o kvalitetnom glumcu (koji nije mogao spasiti zadnjeg Hellboya od paklenog ognja naše mržnje).

Radnju filma su skucali između događaja u Civil Waru i Infinity Waru, što je Widow radila tijekom tog vremena ćemo saznati u svibnju 2020. godine. O zapletu nismo previše saznali u ovim sekvencama koje ukupno traju dvije minute, ali nam je dovoljno da se veselimo novoj dozi Marvel ostvarenja.

TAGOVIavengers Black Widow film marvel superjunački filmovi