Film i TV

Aside Banners

Vraćaju li se “Prijatelji” i želimo li to uopće? Najpopularnija serija devedesetih nedostaje mnogima

Piše , Objavljeno

2014. godine serija “Prijatelji” proslavila je 20 godina od posljednje epizode u kojoj je ekipa posložila ključeve Monicinog stana na stol i zauvijek napustila najpoznatiji nam njujorški stan.  Iako se tada počelo šuškati o ponovnom okupljanju šest prijatelja pred male ekrane, tijekom posljednjih nekoliko godina glumci su davali različite izjave na tu temu i bilo je poprilično sigurno da od čitave priče neće biti ništa. Sve do ove godine kada se na 25. obljetnicu priča o ponovnom  okupljanju opet zakotrljala.

Jennifer Aniston je sredinom listopada napravila Instagram profil samo kako bi objavila fotku s koje nam se smiješi šest dobro poznatih lica. Malčice ostarjelih, ali i dalje poznatih lica.

Jennifer je već u prvome danu imala milijun pratitelja, a fotka je oduševila mnoge. Iako se ekipa znala nalaziti i prije, nikada ne bi bili u punom sastavu, te su to obično bile samo cure ili netko u paru, a i kad bi se okupila većina, uvijek bi nedostajao jedan (obično Chandler).

Ovoga puta, u povodu 25 obljetnice, našli su se svi, i to je pokrenulo ponovna nagađanja o povratku prijatelja pred male ekrane.

Iako je poznata petorka davala izjave kako se nešto događa, još u rujnu izvršna producentica Marta Kauffman isključila je svaku mogućnost ponovnog okupljanja:

Nećemo raditi reunion show, nećemo raditi reboot.” Serija je bila o onom periodu u životu kad su prijatelji vaša obitelj. Reboot ne može nadmašiti ono što smo već napravili.”

Iako nam je prva reakcija na “The One With The Reunion” pozitivna ,kada pogledamo ove trailer concepte na YouTubeu, moramo se složiti s Martom.

Želimo li uistinu gledati prijatelje koji su sada već stari i pregaženi životom? Ili ih želimo pamtiti onakve vesele, vrckave i mlade kakvi su bili? Ne bi li njihovo okupljanje bilo jednako tužno, nešto kao pokušaj reuniona Backstret Boysa?

U dvojbi smo. Između želje za novim sadržajem jedne od najdražih nam serija i straha da će se raditi o velikom promašaju. Što li će biti ćemo morati pričekati još neko vrijeme jer je Jennifer opet prije nekoliko dana na Late Nightu izjavila kako se čitava ekipa trudi da se nešto dogodi.

Što vi kažete? Reunion Prijatelja? Da ili ne?

 

TAGOVIfriends Prijatelji reunion tv serija