Film i TV

fantastične li četvorke

Aside Banners

Vratila nam se Harley Quinn u novom traileru – već vidimo što će sve cure OPET biti za maškare

Piše , Objavljeno

DC ne diže ruke od Harley Quinn pa će tako ona voditi glavnu riječ u novom filmu Birds of Prey.

Ne zvuči nam baš superjunački, više nam zvuči na nešto što bi naša majka gledala (“Ptice umiru pjevajući” stajl), ali nakon odgledanog teasera nam se situacija ipak čini nešto boljom.

.

Ovaj teaser se kao prikazuje samo u kinima prije novog nastavka filma It – harlekinka prije klauna, kužimo – ali kao sa svim stvarima ikad, sve pronađe put do interneta.

Margot Robbie će ponovno glumiti Harley Quinn, legendarnu Jokerovu ljubav i pomoćnicu koja se prvi put pojavila u animiranoj seriji o Batmanu koja je i dalje zlatni standard svih superjunačkih ekranizacije – bez obzira na sve što je došlo poslije. U Birds of Prey, pridružit će joj se i superjunakinja Black Canary, zajedno s Huntress i Renee Montoyom. Gle, uz Margot Robbie ćemo dobiti i Mary Elizabeth Winstead i Rosie Perez, sve generacije dama koje volimo gledati na velikim ekranima.

Ova fantabulozna četvorka će se udružiti kako bi spasili mladu djevojku od nekog groznog lika u Gothamu koji se zove Black Mask. Black Maska glumi Ewan McGregor.

Što predviđamo filmu? Bojimo se uopće i pokušati pogoditi. Glumačka postava je super, ali DC se baš i nije dosad iskazao s pričom u bilo kojem projektu. Čak je i zabavni Aquaman potpuno besmislen film.

Film izlazi početkom veljače što znači da će sve djevojke svijeta moći izvaditi svoje prašnjave Harley Quinn kostime otprije par godina i obući ih na fašnik.

TAGOVIbirds of prey DC margot robbie suicide squad