Film i TV

zadnje od nas

Aside Banners

Vrh vijesti: HBO ekranizira remek-djelo od igre The Last of Us, tvorac Chernobyla odgovoran za projekt

Piše , Objavljeno

The Last of Us je akcijska avantura iz 2013. godine koja je osvojila svijet i pokazala koliko igre mogu biti “cinematične”. Nismo maznuli iz nekog članka prijevod, jednostavno nam je ova iskrivljeno prevedena riječ u glavi svaki put kad se sjetimo The Last of Us.

Igra će biti adaptirana za televiziju, HBO se odlučio na ovaj potez kako bi upotpunio svoju lepezu naslova koja je nedavno postala jača i za serijsku adaptaciju Oscarom nagrađenog Parazita.

The Last of Us seriju će stvarati scenarist igre Neil Druckmann i Craig Mazin, autor prestižne HBO-ove mini-serije Chernobyl u koju su se zaljubili i kritičari i publika.

Radnja popularnog ekskluzivnog Playstation naslova je smještena u postapokaliptičnom SAD-u, a tamo Joel pomaže 14-godišnjakinji da pobjegne iz karantene.

Karantena, kažeš?

Radnja bi trebala pratiti i radnju igre, ali će vjerojatno uključivati i sadržaj baziran na nastavku – The Last of Us Part II koji, baš jako zgodno, izlazi u svibnju.

Fanovi žele Hugha Jackmana i Maisie Williams u glavnim ulogama, mi se nadamo da će se to i ostvariti IAKO bi nam ta radnja s Hugh Jackmanom jako smrdila na radnju posljednje ispričane priče o Wolverineu u filmu Logan.

Analitičari tvrde kako se HBO odlučio kladiti na The Last of Us zbog uspjeha Netflixa s Witcherom, ako je bio potreban izblajhani Henry Cavill da dobijemo Last of Us – so be it!

Mi se i dalje molimo za God of War seriju. To je sve što želimo.

TAGOVIhbo serije The Last of Us