Film i TV

može!

Vrijeme je za sreću – HBO Max radi seriju o Harryju Potteru?

Piše , Objavljeno

Izvor fotografije: Youtube Screenshot

Harry Potter je maleni čarobnjak koji je oduševio svijet. Sve je počelo s maštovitim knjigama J.K. Rowling, a naraslo je na još veći fenomen nakon što smo dobili filmske ekranizacije. Čarobni svijet Hogwartsa je i danas jedna od najunosnijih franšiza – od video-igara pa sve do šalova i šalica, ali publika je još uvijek željna sadržaja, nisu nam dovoljni samo proizvodi.

I dobili smo fantastičnu vijest – HBO Max radi na igranoj seriji!

Još uvijek nije poznato hoćemo li gledati nove pustolovine Harryja, Rona, Hermione i ostalih ili ćemo dobiti neke nove likove smještene u isti svijet, ali nam nije ni važno. Ono što nam je važno je da bude dobro.

Izvori The Hollywood Reportera tvrde kako je HBO Max u potrazi za scenaristima kako bi istražili potencijalne ideje koje bi mogle rezultirati TV serijom. HBO Max i WarnerMedia su rekli kako serija nije u razvoju niti u studiju niti na streaming platformi. Nadamo se da to govore jer u ovom trenutku nemaju ništa pa im je teško hvaliti se i poigravati se s očekivanjima milijuna fanova diljem svijeta, ali Harry Potter je i dalje omiljena franšiza i sigurni smo kako će vlasnici prava Warner Bros. htjeti iskoristiti popularnost za finu zaradu.

Osam filmova je zaradilo više od 7 milijardi dolara. Već smo dobili dva prequela nazvana Fantastične zvijeri, a bit će ih još tri. Pa ti reci da će velike kompanije ostaviti novac koji samo čeka da bude ubran.

HBO Max se u posljednje vrijeme opako poigrao s biznis modelom filmske industrije – tako će na svojoj streaming platformi prikazivati i filmove koji se istovremeno prikazuju u kino-dvoranama. Koje su naslove pripremili za ovu godinu – pogledaj u ovoj video najavi. Još ako u čitavu priču uvedu i seriju iz svijeta Harryja Pottera, moguće je da ćemo dobiti pobjednika streaming ratova.

TAGOVIHarry Potter HBO Max streaming ratovi