Film i TV

uvijek fresh

Aside Banners

Vrijeme za priču: pogledaj kako je Will Smith postao Princ s Bel Aira

Piše , Objavljeno

Ako nešto ne podnosimo – to su stari ljudi na društvenim mrežama. Da, imamo svi te prijatelje koji znaju sve o politici, citatima prema kojima ne žive, šalama koje nisu smiješne i čukljevima. Ne smijemo zaboraviti čukljeve.

A onda, zalomi se da imaš neke baš stare ljude koji rasturaju na društvenim mrežama. Naravno, neki su nevjerojatno slavni (i stari) kao Ellen DeGeneres – i jasno nam je da imaju strategiju iza svojih pojava i objava, ali treba imati karizmu koja može prirodno isfurati taj osobni branding.

Jedna od osoba s najvećom karizmom u svijetu showbusinessa je svakako Will Smith. Tog lika moraš voljeti – iako je glumio u After Earthu. Društvene mreže rastura, diže si rejting (iako bi čovjek pomislio da ), čak i ovim našim prijateljima koji žive za citate daje sadržaja svaki dan. Samo na Instagramu ga prati preko 15 milijuna ljudi. I mi smo među njima.

I znamo da inače dobro glumi, ali pozitivan je lik i od svake priče uspijeva izvući maksimum zabave.

Zato smo bili oduševljeni s ovom pričom kako je postao Princ s Bel-Aira. Neke glupe odluke u životu, tadašnja djevojka i pijani Quincy Jones = recept za uspjeh. Pogledajte kako je nastala jedna od najdražih vam serija:

.

Od svega napravi show!

TAGOVIfresh prince will smith

Komentiraj