Film i TV

smrt uspomenama?

Aside Banners

Winnie Pooh kakvog se ne sjećamo iz djetinjstva

Piše , Objavljeno

Izvor: Twitter screenshot

Sjećate li se slatkog i dobroćudnog Winniea Pooha, zaigranog medvjeda koji voli med i igru s prijateljima? Uskoro izlazi film koji je čista suprotnost toj slici ovog animiranog junaka.

A.A. Milneove originalne priče o Winnie Poohu izašle su u javnost tek prije pet mjeseci, ali debeljuškasti mali medvjed već je napravio svoj pohod na slasher filmove. Winnie the Pooh: Krv i med završio je sa snimanjem, a prve fotografije koje prikazuju demonskog Pooha koji se sprema napasti  mladu ženu koja se opušta u kadi već su zapalile internet.

Prema Waterfieldu, koji je napisao i koproducirao film, Winnie the Pooh: Krv i med, film bi trebao pokazati Pooha i Praščića kao glavne zlikovce koji divljaju nakon što ih je napustio fakultetski student i njihov prijatelj Christopher Robin. Budući da su se morali brinuti sami za sebe, u biti su postali divlji te su tako se vratili svojim životinjskim korijenima. Očito da je Waterfield ovaj horor zamislio kao krvoločni pohod Pooha na sve koji mu se nađu na putu.

S obzirom na premisu, najveći izazov, rekao je Waterfield, bio je balansirati između horora i komedije. Jedina briga, posebno uz sav novostečeni publicitet, je hoće li Disney imati što reći o Winnie the Pooh: Krv i med. Waterfieldov medvjed Pooh zamijenio malu crvenu majicu za odijelo drvosječe, a Praščić je odjeven u crno, a ne u svoj prepoznatljivi ružičasti komplet. Sve kako bi se izbjegla Disneyjeva tužba.

Ukoliko hoćete sačuvati svoju sliku o ovim likovima iz djetinjstva, zaobiđite ovaj horor u širokom luku.

TAGOVIalec baldwin disney horor slasher