Film i TV

at last

Aside Banners

Wonder Woman 1984 stiže u kina za Božić, ali nećete morati u kino jer će biti i online isti dan!

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija:DC

Wonder Woman 1984 je dugo iščekivani nastavak DC-jevog hita Wonder Woman koja je bar malo osvjetlala obraz DC-jevim igranim ekranizacijama, a još je duže iščekivan upravo zbog pandemije koja je snašla čitav svijet.

Nijedan studio ne želi film baciti u kina na milost i nemilost epidemiološkim mjerama pa se to dogodilo i s datumom premijere za Wonder Woman 1984. Warner Bros. studio je gurao datum u budućnost, ali čini se da budućnost ne postoji, da imamo samo ovo što sada imamo tako da će Wonder Woman 1984 ipak zaigrati u kinima ove godine. Datum premijere je 25. prosinac, Božić 2020. godine, ali osim pojavljivanja u kinima, film će se isti dan pojaviti i na streaming usluzi HBO Max. A znaš što to znači? Znaš.

Gledamo ga dan poslije, a možda i isti dan.

“Ovo je nevjerojatan film koji sjaji u punom sjaju na velikom ekranu, a u suradnji s partnerima ćemo osigurati opciju potrošačima da pogledaju film u SAD-u gdje su kina otvorena. Shvaćamo da velik broj potrošača ne može posjetiti kino-dvorane zbog pandemije tako da ćemo njima pružiti opciju da vide Wonder Woman 1984 putem naše HBO Max platforme.”

Redateljica Patty Jenkins je podijelila vijest na svom Twitteru.

Zamisli ovaj Božić – bez ooogromnog obiteljskog ručka (jer mjere) kod strine čija hrana opet nije uspjela, doma sa Wonder Woman 1984. Možda i ne bude tako loše. HBO Max još nemamo, ali valjda će doći kroz 2021. godinu – dotad imamo braću torrente.

E da, novi trailer je tu.

TAGOVIwonder woman wonder woman 1984