Film i TV

suluda priča

Aside Banners

Woody Harrelson i Matthew McConaughey sumnjaju da su polubraća?! Priča se i o DNK testu

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Suludo! Možda je sve ovo marketinški trik, a možda je stvarnost. Više ne znamo ni sami.

Već godinama ih neki miješaju, iako nama i dalje nije jasno kako. Matthew McCounaghey i Woody Harrelson su carevi, vrhunski glumci koji zaslužuju biti prepoznati, ali eto, neki ih ipak miješaju. Prva sezona True Detectivea je sigurno bila zbunjujuća nekim ljudima.

U jednom od intervjua, McCounaghey je priznao kako je njegova majka možda poznavala Harrelsonovog oca. K tome, intimno. Ne čudi što je McCounaghey počeo sumnjati na biološku povezanost s Woodyjem.

„Prije nekoliko godina u Grčkoj, sjedili smo i razgovarali koliko su nam familije povezane. A moja majka je bila tamo i rekla je ‘Woody, znala sam tvog tatu.’ Svi smo skužili način na koji je moja majka izgovorila to ‘znala’.”, izjavio je McCounaghey na podcastu o čemu je pisao Decider.

Odradili su mentalnu matematiku i skužili da su se Woodyjev otac i Matthewova majka mogli „poznavati” dok su Matthewovi roditelji prolazili kroz drugi razvod.

McCounaghey nije baš fan ideje testiranja DNK. Zamislite da cijeli život vjerujete da vam je netko otac i ispostavi se da to nije istina. Harrelson je pak zagrijan za testiranje.  Sličnosti među njima dvojicom itekako ima, a možda je ovo samo sulud način promocije nove serije Brother From Another Mother u kojoj glume ove dvije njuške.