Film i TV

ljut je!

Aside Banners

Sjećaš se Josha Hartnetta? Sada glumi sa Jasonom Stathamom u novom akcijskom filmu Guyja Ritchieja

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Jason Statham opet šprica metke u novom filmu Guya Ritchieja Wrath of Man. Ritchie je prvi redatelj koji je dao priliku nekadašnjem skakaču u vodu Stathamu u hit-filmu Lock Stock and Two Smoking Barrels.

Očito je da će biti akcije kada se njih dvojica nađu skupa u istom filmu, a ovaj put će Statham tražiti osvetu jer su mu pljačkaši ubili sina. Kako će to napraviti? Zaposlit će se kao zaštitar čiji je posao čuvati bankovne kombije. I u samom traileru kažu “kao da želi da ih se opljačka”. Na soundtrack su nakačili Johnnyja Casha i Folsom Prison Blues.

.

Trailer izgleda obećavajuće iako bismo možda malo više akcije, a malo manje radnje da neke situacije ostanu i iznenađenje u kinima.

Film se prvo trebao zvati Cash Truck, a ipak su se odlučili na Wrath of Man iako možete pogoditi koje ime bi nama bilo draže.

U filmu smo vidjeli i Josha Hartnetta kojeg nismo vidjeli godinama, film izgleda ozbiljno i nadamo se da će Hartnett doživjeti uskrsnuće karijere jer bio je dobar ranije u karijeri i zaslužuje više. Puno više.

Film stiže u kina 7. svibnja.

TAGOVIakcija guy ritchie jason statham