Film i TV

dobro čudno

Aside Banners

WTF vijest dana: Tarantino bi mogao režirati novi Star Trek

Piše , Objavljeno

WTF vijest zaslužuje WTF naslovnu fotku.

Quentin Tarantino je u ranim fazama razvoja novog Star Trek filma za Paramount.

Nikog ne čudi što je ova vijest začudila čitav svijet (pročitaj rečenicu opet ako nije sjela). Tarantina povezujemo s gangsterskim ninja vesternima, a opet – grozni smo jer izrugujemo njegovu svestranost.

Najpoznatiji fetišist na stopala želi snimiti novi Star Trek, a navodno se za pomoć obratio čak i J.J. Abramsu kako bi lakše sastavili tim scenarista. Abrams je režirao Star Trek Beyond i Star Trek Into Darkness koji su novim generacijama se urezali u mozak kao definicija Star Treka (a nova serija Discovery baš i nije pomogla da serije zauzmu prvo mjesto).

Nemojmo se još veseliti do kraja, ovaj mogući film je u ranim fazama razvoja. Još uvijek ne postoji scenarij, ali postoji ideja. Navikli smo da je i to dovoljno Tarantinu da nastavi gurati dok ne dogura.

Ovo će biti vrlo skup film, već dva vrhunska redatelja rade na projektu za koji se nadamo da će zaživjeti.

Originalni Star Trek je započeo s emitiranjem 1966. godine, Gene Rodenberry je napravio paklen posao, sama serija je inspirirala velik broj izuma, zaintrigirala hrpu klinaca za znanost i svemir, a one manje sretne klince za svijet sci-fija i Flotine odore.

Novi Tarantinov film se bavi Mansonovom sektom, a bit će objavljen na 50. godišnjicu smrti Sharon Tate – 9. kolovoza 2019. godine. Što znači – čak i ako se Tarantinov Star Trek ostvari, čekat ćemo ga neko vrijeme.

TAGOVIfilm J. J. Abrams Quentin Tarantino sf star trek Zvjezdane staze

Komentiraj