Film i TV

prežvakavanje, ali može

Aside Banners

Zack Snyder imao ideju za Star Warse pa ju prodao Netflixu, stiže novi SF svemir

Piše , Objavljeno

Izvor: HBO

Zack Snyder nije mogao ni očekivati ovakvu godinu. Prvo je dobio svu ljubav interneta i uspio je izbaciti četverosatnu vlastitu verziju Justice Leaguea, a zatim je njegov film o zombijima nazvan Army of the Dead prošao odlično na Netflixu. Čini se da su mu opet sva vrata Hollywooda otključana pa je jedno vrijeme spominjao kako radi na ideji za Star Wars film koji čupa inspiraciju iz Sedam samuraja. Znaš Kurosawu? I sve ostale filmove kasnije kada majušna ekipa brani selo?

Ništa od Star Warsa, odlučio je uzeti dobre novce od Netflixa i napraviti Rebel Moon. Sam naslov zvuči kao turski bootleg Star Warsa, ali nećemo još suditi dok ne vidimo. Ovo bi trebala biti jedna sasvim originalna priča smještena u svemir, a Netflix se nada kako će postaviti temelje za ogromnu znanstveno-fantastičnu franšizu.

Radnja izgleda ovako.

“Priča kreće kada mirnoj koloniji na rubu galaksije počne prijetiti vojska tiranskog regenta nazvanog Balisarius. Očajni ljudi šalju mladu ženu s misterioznom prošlosti da potraži ratnike na susjednim planetima kako bi im pomogli u borbi.”

Znači, originalna priča je milijun drugih filmova koje smo gledali, samo smještena u svemir. Super. Možda bude dobro.

Snyder je za The Hollywood Reporter izjavio kako je odrastao kao fan Akire Kurosawe i Star Warsa te je dodao kako se nada da će ovo postati masivna franšiza i svemir koji može nastaviti graditi.

Sve je ionako već viđeno, čemu se živcirati? Ma daj nam sve, Zeče Snajdere.

TAGOVIfilm Netflix streaming ratovi Zack Snyder