Film i TV

whedon na dva najveća tima

Aside Banners

Zack Snyder prepušta režiranje Justice Leaguea Jossu Whedonu, majstoru iza Avengersa

Piše , Objavljeno

Zack Snyder je službeno odstupio od snimanja Justice Leaguea. Hollywood Reporter kaže kako će Joss Whedon uskočiti kako bi završio ovaj DC-ev film.

Snyder je donio odluku nakon smrti svoje kćeri Autumn Snyder koja je počinila samoubojstvo u ožujku. Smatrao je da će mu rad pomoći da se lakše nosi s tragedijom, ali to nije bio slučaj.

“Mislio sam da ću doživjeti nekakvu katarzu ako se vratim na posao, da se zakopam u posao i pokušam vidjeti je li to pravi put da prođem kroz sve ovo. Zahtjevan je ovo posao, intenzivan… U posljednja dva mjeseca sam shvatio kako moram odstupiti od filma kako bih bio sa obitelji, s djecom koja me stvarno trebaju. Svima nam je teško, meni je teško”

Whedon je trebao napisati nekoliko dodatnih scena umjesto Snydera, ali Snyderova odluka je ipak znatno promijenila tijek snimanja filma pa tako Whedon uskače na redateljsku poziciju i postat će redatelj koji je oživio dva najveća superjunačka tima na svijetu (Avengersi i Justice League), iako je Justice League bio Snyderova vizija koju će Whedon pokušati poštovati.

Likovi se neće mijenjati, sve ostaje isto, osim što će neki likovi dobiti nove scene u filmu. Usprkos tragediji, predsjednik Warner Bros. Picturesa Toby Emmerich, vjeruje kako će film biti odličan.

Film bi trebao doživjeti premijeru 17. studenog ove godine, ali vidjet ćemo hoće li ova promjena u vodstvu utjecati na datum premijere. U filmu ćemo vidjeti stare face i neke nove – Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jason Momoa i Ezra Miller glume u filmu, ali to znamo već više od godinu dana.

Nadamo se da će Whedon odraditi odličan posao kao što je to napravio i s Avengersima. Zacku Snyderu želimo svako dobro.

TAGOVIJoss Whedon Justice League marvel superjunaci Zack Snyder

Komentiraj