Film i TV

emo smo

Aside Banners

Zadnji trailer za Fast and Furious 9: svi se grle, Vin Diesel priča o emocijama u kino dvoranama

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Ovaj trailer je nastao u suradnji s AMC kinima, a Vin Diesel otvara dušu i govori ono što svi mislimo i vjerujemo da je istina – kina su posebna mjesta. Pogledali smo i Mortal Kombat u udobnosti vlastitog doma i nije to TO! Kino iskustvo je jedinstveno iskustvo i u potpunosti se slažemo s Vinkom. Sam uvod u trailer je jednostavan, ali već vidimo da će nas upecati na sve naše slabosti.

Da, upecani smo. Ovo je napola trailer, a napola javna objava.

“Ne postoji ništa kao onaj trenutak kada se svjetla ugase, projektor se upali i mi vjerujemo!”

Ah. Vin je uvijek znao s riječima.

Naravno da je suludo sve što se događa u traileru (automobil/raketa anyone?), ali osjećamo nešto. Ova glazba, ova montaža, svi likovi s kojima smo proveli više od dvadeset godina… Ne možemo si pomoći, gledat ćemo ovo, izdvojit ćemo iz novčanika za ulaznice, makar morali gledati pod maskama čitav film, da ne taknemo ni jednu jedinu kokicu.

Kina su preživjela udarac pandemije, ali i dalje im nije lako. Godzilla vs. Kong i Mortal Kombat drže nekakve brojke, ali to još nije na razini prijašnjih vremena kada su redovito padali rekordi, a filmski studiji zadovoljno trljali ruke.

Brzi i žestoki 9 je svakako film koji moramo pogledati na velikom platnu čim izađe 25. lipnja, poglavito zbog činjenice da ekipa napokon ide u svemir. Iduće što očekujemo je crossover film s Jurassic Worldom i dinosaurima.

TAGOVIblockbuster brzi i žestoki fast and furious 9 furious 9 kino vin diesel