Film i TV

nema žlice

Aside Banners

Zar im ništa nije sveto? Snimaju reboot Matrixa i Keanu Reevesa nema na vidiku

Piše , Objavljeno

Knjiga o džungli, Kralj lavova, Ljepotica i zvijer, Point Break… Hollywood mlati te novce zahvaljujući već postojećim ostvarenjima koja su nekoć imala nevjerojatno veliku publiku.

Još jedan ikonički film će doživjeti novu verziju, a vijest nam ne sjeda baš najbolje. The Hollywood Reporter je saznao kako Warner Bros. studio ima namjeru svijetu prikazati Matrix. Sve je još u povojima, ali glasine se brzo šire pa će tako vrlo vjerojatno Michael B. Jordan (Creed, Fantastic Four…) preuzeti ulogu Nea. Braća (sad već sestre) Wachowski neće imati nikakve veze s ovim projektima, a ime koje se najčešće spominje je Zak Penn, autor X-Men: The Last Standa.

Davne 1999. godine, prvi The Matrix je bio nevjerojatan hit, još smo premotavali videokasete i žicali 10 kuna da još jednom pogledamo Matrix. Izvorni Matrix je bio fantastičan film, odgovoran za stvaranje koncepta Matrice koji nam “filozofi” i teoretičari zavjere guraju čitavo vrijeme pod nos, a film je doživio i dva slabija nastavka.

E, hollywoodski producenti, vama se obraćamo. Može li da odradite Matrix Reloaded i Matrix Revolutions, a jedinicu da ne dirate? Nekako ćemo progutati to da je Neo Michael B. Jordan, a ne Keanu, samo ne dirajte nam jedinicu.

TAGOVIfilm hollywood matrix reboot remake

Komentiraj