Film i TV

samo keš, ništa kvaliteta

Aside Banners

Zar ste sumnjali? Ant-Manu 3 velika zarada u premijernom vikendu usprkos reakcijama

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Iako su nam kritičari digli očekivanja kada su iz Marvela dozvolili objavljivanje recenzija Quantumanije, čini se da stvari ipak nisu toliko sjajne, barem kada je doživljaj filma u pitanju. Nakon službene premijere za obične smrtnike, sve je više recenzija, a samim tim i onih negativnih pa je film zasad najlošije ocijenjen film na Rotten Tomatoesu. Usprkos ocjenama, zarada je tu.

Film “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” je uvod u petu fazu Marvelovog filmskog svemira je uvjerljivo zasjeo na prvo mjesto gledanosti u američkim kinima.

Glavne uloge u majušnim avanturama igraju Paul Rudd i Evangeline Lilly. Film je zaradio 225 milijuna dolara diljem svijeta, što je bilo u skladu s očekivanim brojkama, uključujući 110 milijuna dolara samo u SAD-u. Prema Varietyju, film je u Kini zaradio samo 19,2 milijuna američkih dolara, ali je bio uspješan u ostalim dijelovima svijeta.

Prvi i drugi film su u svojim premijernim vikendima zaradili 57 milijuna, odnosno 76 milijuna dolara, iako su oba filma dobila više ocjene na web stranici Rotten Tomatoes. Treći nastavak franšize dobro je pozicioniran za značajniju zaradu na blagajnama jer je pušten u kina tijekom produženog vikenda u SAD-u. Osim Michelle Pfeiffer, Michaela Douglasa i Kathryn Newton, u filmu se pojavljuje i Jonathan Majors u ulozi Kang the Conquerora, novi zlikovac. Avatar: The Way of Water Jamesa Camerona se zadržao na drugom mjestu tijekom svog desetog vikenda prikazivanja sa zarađenih 6,1 milijun dolara, ali je Ant-Man dominirao na blagajnama. Nov je. Iako ništa u samom filmu nije previše novo.

Na trećem mjestu zarade u američkim kinima je zasjeo Magic Mike’s Last Dance sa zaradom od 5,4 milijuna dolara.

Ant-Manovoj budućoj zaradi gotovo ništa ne prijeti. 24. veljače stiže Cocaine Bear koji bi mogao otkinuti dio zarade, ali ništa značajno. 3. veljače stiže Creed III koji bi mogao zaintrigirati publiku, ali dotad će Marvel Studios zgrnuti čitavo bogatstvo.

TAGOVIant-man film marvel mcu