Film i TV

nikad kao steve

Aside Banners

Zašto nam je novi Captain America toliko poznat i zašto ga Internet toliko mrzi?

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Ako niste uopće gledali seriju The Falcon and the Winter Soldier, novu Marvelovu poslasticu smještenu u MCU kontinuitet, bacit ćemo vam mali spojler.

Novi Captain America je u igri. Što se moglo pretpostaviti ako se prisjetite da je Steve Rogers na kraju Endgamea bio poprilično star i smežuran. Ako mislite da je novi Captain America Sam Wilson/Falcon jer mu je Steve Rogers poklonio štit od vibranija – krivo mislite.

Nećemo u detalje, ali novog Captain Americu glumi Wyatt Russell. Kad se pojavi u prvoj sceni tijekom prve epizode serije, poznat nam je. Čak i s maskom iako ne znamo zašto. Morali smo odmah guglati tko je u pitanju. Wyatt Russell. Stvari su počele imati smisla. Ta njuška je jako slična Kurtu Russellu koji je Wyattov otac, a mama mu je Goldie Hawn. Reklo bi se da je 34-godišnji “klinjo” hollywood royalty, ali dosad nije dobivao previše pažnje.

Fun fact je da je bio na audiciji za ulogu Stevea Rogersa/Captain Americe čak i prije nego što je Chris Evans izabran za ulogu.

Nije prošao, ali evo – dobio je priliku da se iskaže. Već iz serije vidimo kako će ovu ulogu igrati drukčije nego Chris Evans te kako će ovaj Captain America imena John Walker imati drukčije trikove u rukavu.

Russell je u intervjuu za Entertainment Weekly izjavio “Obojica su vojnici, ali iz različitih era. Johnova era je znatno drukčija od ere iz koje je Steve.”

I to smo vidjeli u drugoj epizode sezone.

Fanovi već ne vole Wyatta i poistovjećuju ga s ulogom, ali mi smo zadovoljni kako obavlja svoj posao i svjesni smo da nam lik neće biti drag, ali treba netko i to odglumiti.

Kad je pozvan na audiciju za seriju, Russell nije uopće znao o čemu je riječ, samo je znao da je Marvel u pitanju. Naravno da je bio oduševljen kad je saznao koju će ulogu imati.

Priča se da će imati veliki utjecaj na budućnost MCU-a, a mi ne možemo dočekati da svojim očima vidimo SVE!

TAGOVICaptain America marvel mcu the falcon and the winter soldier