Film i TV

imamo više razumijevanja sad

Aside Banners

Zašto Robert De Niro glumi u sve više loših filmova? Zbog buduće bivše žene koja voli skupe stvari

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Robert De Niro je glumačka institucija i tu titulu neće ništa ugroziti, čak ni loši filmovi sa Zacom Efronom. Dosad nismo znali zašto ga u posljednjih desetak godina viđamo u sve više loših filmova, ali novi rasplet događaja nam daje nekakve naznake.

De Niro si ne može priuštiti odbijanje uloga jer mora plaćati skup ukus svoje buduće bivše žene. Nakon 21 godine braka, njegova žena Grace Hightower je tražila razvod 2018. godine. Ovo je izjavila njegova osobna odvjetnica, uz dodatak kako je De Niro u novčanim problemima i zbog pandemije i visoke stope poreza. Morat će platiti porez u iznosu od 6.4 milijuna dolara pa ne može baš birati uloge, sve ih uzima.

“Gospodin De Niro ima 77 godina, voli svoje umijeće, ali ne bi trebao prisiljen raditi ovakvom brzinom samo zato što mora. Kada će to stati? Kada će dobiti priliku da ne uzme svaki projekt koji se pojavi i da ne radi šest dana u tjednu, po dvanaest sati na dan samo kako bi gospođa Hightower mogla utažiti svoju žeđ za dizajnerskim komadima Stelle McCartney?”

Hightowerova i De Niro imaju dvoje djece, ali očito je da je brak gotov iako još nisu službeno razvedeni.

De Niro je u karijeri snimio legendarne filmove, od Raging Bulla, Kuma, Taksista i brojnih drugih, ali u posljednje vrijeme si uništava prosjek. Čak je počeo reklamirati automobile i pekarnice.

.

Da, toliko je zagustilo. Idući put kad budete imali potrebu pljuvati po putanji njegove karijere (kao što smo mi često imali), sjetite se da nikada ne znamo što se nekomu događa u životu.

Neka netko javi Jakovu Sedlaru da mu je sad prilika da ima De Niroa u filmu za sitne pare od Ministarstva kulture.

TAGOVIfilm novac robert de niro