Film i TV

kralj glumi kralja

Aside Banners

Zaustavite Zemlju: Nicolas Cage glumi Joe Exotica u adaptaciji Tiger Kinga

Piše , Objavljeno

Nicolas Cage glumi u adaptaciji. Kužiš foru? Nije neka, ali hej – volimo dodatne slojeve na mađarici, lazanjama i u tekstovima.

U cijeloj povijesti čovječanstva nije postojala bolja casting odluka nego ova o kojoj sada pišemo.

Istina, Internet je zahtijevao da jedinstvenog Joe Exotica glumi David Spade, što je vizualno simpatično i možda bi Spade napokon dokazao svu raskoš svog talenta, ali Nicolas Cage?

Napokon. Za ovo moraju uslijediti neke nagrade. Adaptaciju će preuzeti Dan Lagana, njuška iza serije American Vandal. Ako si gledao American Vandal, onda znaš da je ovo pravi izbor.

Internet ima ideju tko bi još mogao popuniti glumačku postavu, a mi odobravamo.

Ovo je ujedno i prvi put u Cageovoj karijeri da će glumiti stalnu ulogu u TV seriji. Po filmskoj karijeri je poznat, prošao je svega – od Oscara preko Snakes on a Plane pa sve do Outcasta, Grand Islea i Arsenala. Ako ne znaš što su ova tri zadnja naslova – ni nemoj istraživati. Ne želiš probuditi duhove. Osim ako baš jako voliš smeće.

>>>POVEZANI ČLANAK: Ok, gledali smo stvarno svašta, ali Tiger King je nova razina bizarnog!<<<

Netflixova dokumentarna serija Tiger King je potresla cijeli svijet, baš kad je krenula globalna zdravstvena kriza. Tiger King je postavio neke rekorde, i iako ga je dokumentarna serija o Michaelu Jordanu u zadnje vrijeme prestigla po gledanosti, avanture Joe Exotica i Carole Baskin ćemo sigurno gledati ekranizirane još nekoliko puta.

TAGOVINicolas Cage tiger king