Film i TV

ozbiljni su ovaj put

Aside Banners

Zbog njih su Marvelovi filmovi osvojili svijet: imaju novi projekt s jednim poznatim licem

Piše , Objavljeno

Ako je film Marvelov, znaš da će proći fantastično na kino-blagajnama. To nije uvijek bio slučaj, ali onda su uzde svih većih projekata povjerene braći Russo koji su dokazali da mogu iznijeti velik teret i zajamčiti rezultate. Počelo je s filmom Captain America: The Winter Soldier, a kulminiralo je s Endgameom. O Endgameu sve znate, nećemo trošiti riječi.

Sada su se odlučili pozabaviti ozbiljnijim temama, a za projekt su angažirali jedno poznato lice iz Marvelovog svemira. Tom Holland će glumiti glavnu ulogu bolničara u vojsci koji se uz pomoć opijata nosi s PTSP-om. Počne pljačkati banke kako bi mogao plaćati svoju ovisnost.

Teaser je vani i djeluje ozbiljno. Fanovi Toma Hollanda koji ga znaju samo kao Petera Parkera će biti šokirani.

.

Braća Russo su iz Clevelanda, baš kao i autor knjige koju ekraniziraju ovim filmom. Osjetili su povezanost s materijalom te su i u svojoj okolini iskusili krizu uzrokovanu opijatima.

Film je razlomljen u šest poglavlja, očekujemo sirov film koji neće imati šašavu ispoliranost Marvelovih filmova. Gledanost neće biti ni približno velika kao ona MCU projekata, ali su ovo važni filmovi. Drago nam je da braća Russo nisi samo one-trick poniji.

Film stiže u kina krajem veljače, a moći će se pronaći na Apple TV+ streaming servisu 12. ožujka.

TAGOVIapple tv + braća russo cherry film tom holland vojska