Film i TV

Ode najdraži nam bikini

Aside Banners

Zlatni bikini princeze Leie prodan za skoro 100 tisuća dolara

Piše , Objavljeno

100 tisuća dolara za bikini? Ali ne bilo kakav bikini.

Princeza Leia

Od 1983. ne postoji muškarac koji ne slini nad Princezom Leiom u bikiniju. Bio ti geek ili ne, Princeza Leia u zlatnom bikiniju s pletenicom je nešto što si sigurno sanjao barem jednom u životu.

Zlatni bikini koji je Carrie Fisher nosila u Povratku Jedija je dio filmske povijesti, a sada ga jedan Star Wars fan posjeduje. Je li ga kupio djevojci? Hahahaha. Mi, Star Wars fanovi, nemamo djevojke. A što sa djevojkama koje vole Star Warse? Gotovo je postalo pravilo u svemiru – ako fan Star Warsa ima ljubavni interes bilo kakve prirode, taj ljubavni interes nema interes za Star Warsima. Tako da – one su s nekim likovima koji piju proteine i slušaju EDM.

Što će se dogoditi s bikinijem plaćenim 96 tisuća dolara? Ne znamo, ali je kupac jedan prokleti sretnik. Na aukciji je prodan još jedan predmet vezan za ovu prekrasnu princezu – Blockade Runner, odnosno minijaturni model ovog prvo letećeg svemirskog broda viđenog u Star Wars filmu. Početna cijena je bila 200 tisuća dolara, a naposljetku je prodan za 450 tisuća doalra.

Ova dva predmeta nisu najskuplji Star Wars artefakti prodani na aukciji. Ta čast je pripala jednoj od kamera kojom je sniman prvi film i prodana je za 625 tisuća dolara 2011. godine.

Čini se da ima novca u tim Star Warsima. Kad za Božić izađe novi nastavak, kupujemo apsolutno sve, pohranjujemo u sef u savršenom stanju i prodajemo za četrdesetak godina za stotine tisuća dolara.

TAGOVIbikini leia princeza leia sise star wars

Komentiraj