Film i TV

Aside Banners

Znamo kada ćemo gledati Stranger Things 3 i još ponešto

Piše , Objavljeno

Ekipa iz Hawkingsa vraća nam se na male ekrane ove godine, a ovo je sve što do sada znamo o trećoj sezoni popularne serije Stranger Things. 

1.   Netflix potvrdio: Premijera zakazana 4. srpnja 2019.!

2. Sezona će sadržavati 8 epizoda

Dok je druga sezona imala jednu epizodu više od prve, u trećoj sezoni možemo ponovno očekivati 8 epizoda. Producent Shawn Levy je izjavio: “Broj epizoda bit će diktiran količinom priče koja nas uzbuđuje. Sada već znamo što će se dogoditi u trećoj sezoni sa svakim likom. “

.

3. Glumačka postava

Dobra vijest je da su svi originalni glumci iz glavne postave tu i u novoj sezoni. Što se tiče novih dodataka: svježe od prošlogodišnje BBC-jeve adaptacije Male žene, Maya Thurman-Hawke (kći Ume i Ethana) pridružit će se glavnim glumcima kao Robin, novi liku koji otkriva “tamnu tajnu” u Hawkinsu.

Zvijezda Storm Troopersa Jake Busey i Cary Elwes (The Princess Bride) također su dodani u sastav novih likova kao Bruce i Mayora Kline, a Francesca Reale bit će Heather kao spasiteljica na lokalnome bazenu.

Osim toga, Lucasova mala sestra Erica (koju igra Priah Ferguson) će igrati mnogo veću ulogu. Prema priopćenju Netflixa, u trećoj sezoni gledat ćemo je kako kreće u “divlju misiju da spasi Hawkins od opasne i neočekivane nove prijetnje”.

4. Radnja

Što se tiče same radnje, službeni trailer treće sezone još nemamo, ali prilično je jasno da će se radnja proširiti van Hawkinsa.

Znamo da će Eleven i Mike biti par, a to je potvrdio i sam Levy: “Odnos Mikea i Eleven jače, tako da se on nastavlja, isto kao i kod Mad Maxa i Lucasa. Ali opet, oni su djeca od 13 ili 14 godina, pa što romantika znači u toj životnoj fazi. Nikad ne može biti jednostavnih i stabilnih odnosa i tu imamo prostor za zabavu“, rekao je Levy.

O samoj radnji ne zna se puno budući da snimanje započinje tek u 4. mjesecu, a do tada možemo samo nagađati kakve će sve nevolje pratiti naše omiljene klince.

TAGOVINetflix Stranger Things 3

Komentiraj