Film i TV

čekamo!

Aside Banners

Znamo kada druga sezona Squid Gamea počinje sa snimanjem!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Što kada bi reality show Survivor bio okrutniji, ali darežljiviji sa zaradom? Upravo to je premisa Squid Gamea, a ne moramo vam previše ni govoriti jer su gotovo svi upoznati s ovom serijom koja je za vrijeme globalne pandemije bila globalni hit. Čak i Ameri koji mrze titlove su se zaljubili u ovo južnokorejsko ostvarenje. Upravo zbog popularnosti prve sezone, Netflix je službeno obnovio seriju za drugu sezonu, a jedan od protagonista Lee Jung-jae je potvrdio kako snimanje počinje ovog ljeta.

„’Squid Game 2′ počet će se snimati ovog ljeta i vjerojatno će snimanje trajati deset mjeseci. Radili smo i na prvoj sezoni oko deset mjeseci, iako je bilo kašnjenja zbog COVID-19. Međutim, druga sezona će biti dublja i ulozi će biti veći pa će nam vjerojatno trebati više vremena za završetak.”

Ako je suditi po spomenutom tempu, druga sezona Squid Gamea će se najvjerojatnije premijerno prikazati 2024. godine. Dugotrajno čekanje? Čini se tako.

Prva sezona je premijerno prikazana u rujnu 2021. godine, a prati 456 ljudi različitih pozadina koji su u dugovima. Oni se moraju natjecati u različitim korejskim dječjim igrama. Iako izgleda kao obično natjecanje, svi koji izgube umiru, a pobjednik dobiva ooogromnu novčanu nagradu, dovoljnu da se zatvore dugovi i živi lijepo. Zvuči dobro — ako uspiješ preživjeti.

Južnokorejska drama postala je prva serija na Netflixu koja je dobila dvije nominacije za Emmy nagradu, a da nije na engleskom jeziku. I dalje vičemo „SRAMOTA, GDJE JE DARK U TIM NOMINACIJAMA???”

TAGOVINetflix serije squid game