Film i TV

Dolazi nam i serija

Aside Banners

Zombieland serija dobila pilot, uskoro na amazonovom TV-u

Piše , Objavljeno

Među najavljenim pilotima koji bi se uskoro mogli pojaviti na našim malim ekranima najviše pozornosti zasigurno plijeni Zombieland, projekt iza kojeg stoji Amazon.

zombielandStara ekipa…

Kada je Zombieland 2009. godine zaigrao u kinima, malo tko je očekivao veći uspjeh te underdog horor akcijske komedije. Ali kvaliteta i dah svježine u pomalo dosadnom i istrošenom žanru su brzo prepoznati, pa je ovaj film bio jedan od većih kino i DVD hitova te godine, koji je za sobom ostavio vojsku fanova. Zato ne čudi da glavešine u Amazonu upravo seriju temeljenu na tom filmu smatraju perjanicom svog novog medijskog ogranka.

Nakon što je Netflix (recentni House of Cards) jako dobro krenuo sa svojom shemom autorskih serija, nije dugo trebalo da i ostale tvrtke, koje nisu primarno orjentirane na televizijsku produkciju, nanjuše mogući profit. Pilot serije Zombieland, kao i piloti nekolicine drugih novih serija, moći će se gledati na kanalu Amazon Prime, koji je za sada na žalost dostupan samo u SAD-u, Kanadi, Japanu, Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Francuskoj. Nakon što svi piloti budu prikazani, sami gledatelji će odlučiti koji od njih ima dovoljno ‘mesa’ da preraste u kompletni serijal, a ako je suditi po popularnosti serije The Walking Dead, Zombieland ima prilično velike šanse da u potpunosti zaživi. Vampira i zombija, ipak, nikada dosta.

Zombieland serija… i nova ekipa…

Podsjetimo, radnja Zombielanda se odvija u vrijeme samih početaka zombie epidemije u SAD-u, te smo pratili mladog studenta Columbusa (Jesse Eisenberg), koji se pokušavao s koledža vratiti kući. Na svom putu je susreo zgodnu Wichitu (Emma Stone) i njezinu mlađu sestru Little Rock (Abigail Breslin), te najvećeg madrfakera i zombie-ubojicu istočne Amerike, Tallahasseea (neponovljivi Woody Harrelson). Ova malena skupina preživjelih je pokušala opstati u nemilosrdnom svijetu nemrtve apokalipse, a serija bi trebala nastaviti pratiti njihove dogodovštine. Na žalost, originalna postava filma neće reprizirati svoje uloge i u seriji, tako da će Tallahasseea zamijeniti Kirk Ward, Wichitu mlada Maira Walsh, šmokljana Columbusa će glumiti Tyler Ross, a malu Little Rock naše gore list, Izabela Vidović.

Trailer filma Zombieland:

TAGOVIamazon serija Zombieland

Komentiraj