Film i TV

ostvarenje snova

Aside Banners

Zvuči bomba: Arnold Schwarzenegger i Jackie Chan u rusko-kineskom fantasy spektaklu

Piše , Objavljeno

Junaci našeg djetinjstva, Arnold Schwarzenegger i Jackie Chan, će se pojaviti zajedno u istom filmu.

O ovom smo sanjali godinama, a napokon će se ostvariti zahvaljujući rusko-kineskom blockbusteru Viy-2.

Prvi nastavak Viy 3D je nastao prema romanu poznatog ruskog autora Nikolaja Gogolja, a Jason Flemyng glumi Jonathana Greena, engleskog istraživača iz 18. stoljeća koji je putovao u šume Transilvanije gdje je otkrio mračne tajne.

Viy 3D je zaradio pristojnih 35 milijuna dolara i to je očito bilo dovoljno da se Rusi upuste u najveću koprodukciju u svojoj povijesti. Nastavak se zove Journey to China: The Iron Mask Mystery, a u njemu Petar Veliki naređuje istraživaču Jonathanu Greenu da mapira daleki ruski istok, a on se našao u Kini gdje će otkriti svakakva bića, upoznati princezu i susresti se s majstorima borilačkih vještina i Kraljem Zmajeva. Još se ne zna u kakvoj ulozi ćemo vidjeti dvojicu akcijskih junaka, ali nekako nam smrdi da će Jackie biti među ovim majstorima, a Arnie će imati veze s Kraljem Zmajeva.

Sva sreća da Švarci nije rođen u Americi pa se ne može kandidirati za predsjednika jer bismo bili uskraćeni za ovakav fantastični team-up s Jackie Chanom, legendarnim kineskim pjevačem – ali i filmskom zvijezdom te majstorom borilačkih vještina.

Ovako je izgledao trailer prvog dijela:

P.S. Ako ste mislili da se šalimo za Jackie Chanovu glazbenu karijeru:

TAGOVIarnold schwarzenegger fantasy jackie chan viy

Komentiraj